R850C Cruiser zwart-grijs 2000 - Boxersteen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

R850C Cruiser zwart-grijs 2000

Model: R850C Cruiser          Bouwjaar: 2000             KM-stand: 9.750

Conditie:

wat een schitterende cruiser van BMW !!!, dit werd zelf gezegd door het Harley ontwerpteam, eindelijk een cruiser die geen nep Harley is. Lovende woorden dus over de uiterlijke looks van de Cruiser die eigenlijk werd gepresenteerd in de James Bond film uit 1997. In diverse vergelijkingstesten werd de BMW geprezen vanwege zijn rijkarakter, uitstekend remsysteem, karakter en soepel motorblok. Dit alles was echter onvoldoende om de BMW rijders te verleiden naar het cruiser concept waardoor BMW nog een aantal pogingen ondernam om het model anders aan te kleden zoals deze Independent en de R1200CL. Uiteindelijk stopte BMW met de cruisers rond 2005 tot dit jaar waarin de R18 wordt gepresenteerd.
Echter nu blijkt dat de Cruiser een zeer gezocht en zeer waardevast model is geworden binnen het BMW assortiment.
Deze R850C Cruiser bevindt zich in een nieuwe staat en is voorzien van een duo-tone kleur zwart-grijs afgezet met witte bies . De motor kreeg als extra een aantal acc. van G & G mee zoals te zien is op de kroonplaat (uurwerkje) en uitlaatbumpers. De chromen velgen bevinden zich in eern nieuwstaat, meestal het probleem bij de C modellen. Het 850cc blok drtaait rustiger daqn het 1200 blok en levert minder trillingen.
Deze motor komt van de 2e eigenaar vandaan en is meer gepoetst dan bereden, de KM-stand bedraagt slecht 9.750, dus eigenlijk is het blok nog niet echt los. De Cruiser is ook nog voorzien van een chromen blokdeksel. Alle onderhoudspapieren en boekjes zijn aanwezig

Prijs: 8.250.- op basis van geen inruil

Garantie: 5 maanden op motorblok en eind aandrijving

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu